izrailska-armiia-zavershyla-operatsiiu-v-raioni-likarni-al-shyfa-v-hazi

Ізраїльська армія завершила операцію в районі лікарні "Аль-Шифа" в Газі

 • 27207 переглядiв

Ізраїльська армія завершила операцію біля лікарні "Аль-Шифа" в Газі. ЦАХАЛ звинувачував бойовиків ХАМАС в тому, що вони ведуть бойові дії з території медичного комплексу.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) залишила територію медичного комплексу "Аш-Шифа" в секторі Газа після проведення там військової операції. Про це ЦАХАЛ повідомив у соцмережі X, передає УНН.

Сили ЦАХАЛу та ШАБАК сьогодні вранці завершили операцію в районі лікарні Шифа. Сили Шейтата 13, бойова група 401-ї бригади та Нахалю під командуванням 162-ї дивізії залишили район шпиталю

- йдеться у повідомленні армії оборони Ізраїлю.

Також, ЦАХАЛ повідомив, що у центрі сектора Газа бойовий гелікоптер атакував військову структуру терористичної організації ХАМАС, з якої терористи здійснювали спостереження.

Нагадаємо

Армія оборони Ізраїлю розпочала свою військову операцію в районі лікарні 18 березня спрямовану проти бойовиків ХАМАС, які, як стверджує ЦАХАЛ, ведуть бойові дії з території медичного комплексу.

Ізраїльська рмія також опублікувала відеозапис, на якому, як вона стверджує, видно зброю та гроші, конфісковані в лікарні, які використовували ХАМАС та інше угрупування бойовиків - "Ісламський джихад". ХАМАС заперечує свою діяльність в "Аль-Шифі" та інших медичних закладах.

Ізраїль заперечує звіт ООН про голод у Газі та звинувачує ХАМАС у маніпуляціях30.03.24, 01:12

Популярні

Новини по темі

Ворог за добу поранив ще чотирьох жителів Донеччини

 • 30190 переглядiв