isw-diyi-kremlya-u-viyni-z-ukrayinoyu-piddalis-krititsi-z-boku-dnr-vtsya-girkina

ISW: дії кремля у війні з Україною піддались критиці з боку “днр-вця” гіркіна

 • 2164633 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Під час пресконференції ігорь гіркін висловив невдоволення бездіяльністю керівництва рф та неспроможністю окупантів досягти успіхів у наступальних діях. Про це повідомляє Інститут вивчення війни, пише УНН.

Цитата

“... гіркін підтвердив своє переконання, що російська армія в її нинішньому стані не може досягти вирішальних бойових результатів і розкритикував бездіяльність російського керівництва” - йдеться у повідомленні. 

Деталі 

Новостворений “клуб сердитих патріотів” колишнього російського офіцера та затятого націоналіста ігоря гіркіна 12 травня провів пресконференцію, на якій обговорив своє невдоволення нинішнім веденням війни росією в Україні.

На конференції також висловився колишній “народний губернатор” самопроголошеної “днр” павло губарєв, який наголосив, що метою війни має бути ліквідація української державності. Координатор політичної партії “інша росія” михайло аксель звинуватив російську владу у відсутності заходів, необхідних для реалізації цілей війни. 

Довідково

 Як раніше оцінювало ISW, “клуб сердитих патріотів” використовує свою платформу для критики внутрішніх кіл російського керівництва, одночасно захищаючи провоєнну фракцію в Кремлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Для росії найгірше тільки починається" - Данілов відреагував на погрози кремля після оголошення про Storm Shadow


Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Загроза ворожих БПЛА: на Київщині працювало ППО - ОВА

     • 561018 переглядiв

    У ЄС не погодили 11-й пакет санкцій проти рф

     • 1191325 переглядiв

    У Миколаєві пролунали вибухи - ЗМІ

     • 1151291 переглядiв

    У Києві загорілась “швидка”: є загиблі та поранені

     • 2166645 переглядiв