investytsiini-proiekty-na-2025-rik-planuiut-zatverdyty-u-veresni-shmyhal

Інвестиційні проєкти на 2025 рік планують затвердити у вересні - Шмигаль

 • 14324 переглядiв

Стратегічна інвестиційна рада при уряді України планує затвердити перелік публічних інвестиційних проєктів на 2025 рік протягом вересня. Рада створена для визначення пріоритетів та підготовки єдиного портфелю проєктів публічних інвестицій.

Стратегічна інвестиційна рада при уряді України має протягом вересня затвердити перелік публічних інвестиційних проєктів на 2025 рік, повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль у вівторок за підсумками засідання інвестради, пише УНН.

Деталі

"Сьогодні відбулося засідання Стратегічної інвестиційної ради при Уряді України. Розглянули низку організаційних питань та визначили основні початкові параметри роботи", - вказав Шмигаль у Telegram.

Стратегічна інвестиційна рада, пояснив він, створена для визначення пріоритетів та підготовки єдиного портфелю проєктів публічних інвестицій. 

До портфелю потенційного фінансування на публічні інвестиції, з його слів, входять проєкти як державного, так і місцевого рівнів. "Важливо мати уніфікований механізм їх пріоритезації та об’єктивної оцінки. Над цим працюємо вже зараз", - вказав Шмигаль.

Протягом вересня розраховуємо затвердити перелік публічних інвестиційних проєктів на 2025 рік та передати його партнерам

- зазначив Шмигаль.

"Таким чином в умовах обмеженого фінансового ресурсу ефективно розподілимо кошти, щоб отримати найкращий результат для держави, для громад та для усіх українців", - повідомив Прем'єр.

ЄС запустив інвестиційний інструмент програми Ukraine Facility: що передбачається11.06.24, 15:05

Популярні

Новини по темі

21 липня 2024 року став найспекотнішим днем в історії – Reuters

 • 11715 переглядiв