ilon-mask-ne-zhertvuvatyme-45-milioniv-dolariv-na-misiats-na-kampaniiu-trampa

Ілон Маск не жертвуватиме 45 мільйонів доларів на місяць на кампанію Трампа

 • 12091 переглядiв

Ілон Маск спростував повідомлення про плани щомісяця жертвувати $45 млн на кампанію Трампа. Він заявив, що підтримує республіканців через їхні погляди на меритократію і свободу.

Через тиждень після обіцянки жертвувати 45 мільйонів доларів на місяць Дональду Трампу, після виходу на поле Камали Гарріс, засновник Tesla, SpaceX і власник Х (Twitter) відступає.

Пише УНН з посиланням на Independent.

Деталі

Ілон Маск спростував повідомлення про те, що він планує витрачати 45 мільйонів доларів на місяць на суперполітичний комітет дій, який підтримує президентську кампанію Дональда Трампа.

"Те, що повідомляється в засобах масової інформації, просто не відповідає дійсності... Я не жертвую Трампу 45 мільйонів доларів на місяць", - заявив Маск в інтерв'ю.

Здогадки про причини

Багато хто задається питанням, що змусило генерального директора Tesla змінити своє рішення.

Серед припущень:

  • Нестабільність особистості?
  • Прихід Камали Гарріс на місце Джо Байдена?
  • Чи це була політична стратегія Трампа, який оголосив, що після обрання він має намір запровадити тарифи на автомобілі, вироблені в Мексиці, в ті самі дні, коли магнат Маск інвестував у мексиканську автомобільну промисловість?

Маск заявив, що його привернув кандидат від республіканської партії, тому що він вважав, що Республіканська партія більше відповідає його поглядам на такі питання, як меритократія і свобода.

Після виходу Байдена з передвиборчих перегонів, Гарріс випереджає Трампа - Reuters 23.07.24, 22:23

Однією з цих цінностей є меритократія, якнайбільше меритократії, тож ви просуваєтеся вперед залежно від своїх навичок і нічого більше

- сказав Маск інтерв'ю з психологом і консервативним коментатором доктором Джорданом Петерсоном.

Власник X сподівається, що Трамп принесе якомога більше свободи від державного втручання. Крім того Маск наголосив, що його політичне мислення - це не те саме, що "Зроби Америку знову великою" Дональда Трампа, а радше "MAG" - "Зроби Америку великою".

Маск заявив, що Tesla почне виробляти гуманоїдних роботів наступного року23.07.24, 09:53

Популярні

Новини по темі