hur-urazylo-try-rosiiskykh-vertoloty-na-terytorii-rf-dzherelo

ГУР уразило три російських вертольоти на території рф - джерело

 • 38584 переглядiв

21 липня ГУР уразило вертольоти Мі-28 та Ка-226 в Томіліно Московської області. 24 липня знищено гелікоптер Мі-8 на аеродромі 'Кряж' у Самарі внаслідок диверсії.

21 липня внаслідок диверсійних заходів Головного управління розвідки було уражено ворожі вертольоти Мі-28 та Ка-226 в томіліно московської області. 24 липня внаслідок диверсії знищено багатоцільовий гелікоптер Мі-8 на території аеродрому міністерства оборони рф "Кряж" у м. самара.

Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

Деталі

Як розповіло джерело УНН, 21 липня близько третьої години ночі на території акціонерного товариства "Национальный центр вертолетостроения Миль и Камов" в томіліно московської області внаслідок диверсійних заходів ГУР МОУ було уражено ворожі вертольоти Мі-28 та Ка-226.

24 липня також внаслідок диверсії знищено багатоцільовий гелікоптер Мі-8 на території аеродрому міністерства оборони рф "Кряж" у м. самара

- розповіло джерело.

Зазначається, що АТ "НЦВ Миль и Камов" - це авіабудівне підприємство, яке спеціалізується на розробці, виробництві та ремонту вертольотів (лінійки Мі та КА), а також інших гвинтокрилих літальних апаратів. Підприємство включає два дослідно-конструкторських бюро ОКБ "Миля" та ОКБ "Камова", дослідне виробництво, а також експериментально-дослідницький комплекс та випробовуваний центр.

Інформація щодо пожежі внаслідок вибухів на підприємстві викликала широкий розголос серед мешканців московської області. Втім, російська влада, як завжди, факти власної недбалості приховує від населення рф

- додає джерело.

Нагадаємо

Дрони ГУР вночі та вранці 27 липня атакували три російські військові аеродроми - місті Енгельс Саратовської області, "Дягілєво" в Рязанській області та "Оленья" в Мурманській області. Унаслідок атак пошкоджений надзвуковий бомбардувальник росіян. Також було уражено нафтопереробний завод в Рязані.

Популярні

Новини по темі