henshtab-pidtverdyv-udar-po-aerodromu-saky-v-okupovanomu-krymu

Генштаб підтвердив удар по аеродрому "Саки" в окупованому Криму

 • 38449 переглядiв

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "Саки" в тимчасово окупованому Криму вночі. Генштаб повідомив, що це важливий об'єкт, який рф використовує для контролю повітряного простору та ударів по Україні.

Генеральний штаб ЗСУ підтвердив удар по аеродрому "Саки" в тимчасово окупованому Криму вночі, пише УНН.

Сьогодні вночі підрозділи ракетних військ Збройних Сил України у взаємодії з іншими складовими Сил оборони в рамках єдиного замислу завдали удару по аеродрому "Саки" в тимчасово окупованому Криму. Це один з оперативних аеродромів, які росія використовує для контролю повітряного простору, зокрема акваторії Чорного моря, та завдання ударів авіаційними засобами ураження по українській території. Інформація щодо наслідків удару уточнюється

- повідомили у Генштабі у Telegram.

У Генштабі зауважили, що летовище прикривали "сучасні" російські засоби ППО, які вкотре не змогли захистити важливий військових об’єкт рф.

"Сили оборони України продовжують знищувати військову інфраструктуру російських загарбників. (....) Спільна бойова робота всіх складових Сил оборони по важливих цілях збройних сил рф триватиме і далі", - вказали у Генштабі.

Потужні вибухи в Криму: повідомляється про пожежу на аеродромі "Саки", чути детонацію боєприпасів 26.07.24, 09:03

Популярні

Новини по темі

В Україні послабили графіки відключень світла по областях

 • 14481 переглядiв

Вбивство Фаріон: в МВС заявили, що зброю ще не знайшли

 • 10984 переглядiв