henshtab-na-fronti-vidbulosia-128-boiezitknen-naibilsh-intensyvno-atakuvav-voroh-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 128 боєзіткнень. Найбільш інтенсивно атакував ворог на Покровському напрямку

 • 37276 переглядiв

За даними Генерального штабу Збройних сил України, на передовій відбулося 128 бойових зіткнень, у тому числі ракетні удари, авіаудари, атаки безпілотників-камікадзе та артилерійські обстріли з боку ворожих сил.

Від початку доби відбулося 128 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Противник завдав три ракетні удари (із застосуванням шести ракет), 56 авіаційних ударів (зокрема, задіяв 78 КАБів) та 419 ударів дронами-камікадзе, здійснив 2932 обстріли по позиціях наших військ і населених пунктах з артилерії та інших типів озброєння

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: окупанти 6 разів намагалися штурмувати в районі Вовчанська, Стариці та Липців. Ситуація під контролем наших військ.

На Куп’янському: загарбники 10 разів атакували. ЗСУ відбили 5 штурмів поблизу Берестового та Піщаного. Проте біля Синьківки тривать 4 боєзіткнення. Ще одна атака продовжується поблизу Берестового.

На Лиманському: сили ворога 16 разів атакували поблизу Греківки, Невського, Макіївки та Тернів. Однак триває 3 атаки в районі Макіївки.

На Сіверському: противник провів 5 штурмових дій. Локації бойових зіткнень в районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Роздолівки. Усі намагання ворога були безуспішні.

На Краматорському: ЗСУ відбили 5 штурмів противника поблизу Часового Яру, Григорівки та Андріївки. Нині досі ще тривають 2 боєзіткнення.

На Торецькому: терористи намагалися 14 разів вклинитися в оборонні рубежі біля населених пунктів Північне, Південне та Нью-Йорк. Захисники відбили 11 атак, 3 - ще тривають.

На Покровському: від початку доби відбувалося 40 штурмових дій окупантів. ЗСУ намагаються відбити 7 атак поблизу населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Новоселівка Перша, Євгенівка.

На Курахівському: загарбники намагалися 11 разів просунутися в районах населених пунктів Нетайлове, Костянтинівка, Красногорівка та Парасковіївка, однак - безуспішно. Триває два боєзіткнення поблизу Нейталового.

На Времівському: сили ворога 9 разів намагалися здійснити штурм у районах Водяного й Урожайного. Досі ще 5 штурмових дій супротивника тривають.

На Гуляйпільському: ЗСУ відбили 4 ворожі атаки в напрямку Гуляйполя. Три з них завершились, ще одна - триває.

На Оріхівському: зазнали невдачі три спроби противника просунутись вперед біля Малої Токмачки та Новоандріївки.

Генштаб: на фронті сьогодні вже 81 бій, понад третина - на Покровському напрямку09.07.24, 16:55

Популярні

Новини по темі