ukenru
golubovska-glavu-moz-stepanova-likari-pidtrimuyut-i-tse-treba-viznati

Голубовська: главу МОЗ Степанова лікарі підтримують - і це треба визнати

 • 17294 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Заслужений лікар України, інфекціоніст Ольга Голубовська розповіла, що лікарі масово підтримують главу МОЗ Максима Степанова і виступають проти його можливої ​​відставки. Про це вона заявила в зверненні до народних депутатів України на брифінгу провідних лікарів України на тему критичної ситуації в медичній галузі, повідомляє УНН.

Цитата:

"Лікарі вже влаштували флешмоб на підтримку Степанова в Фейсбуці, в інтернеті, і на попереджувальних страйках, і нам дзвонять. Ви зрозумійте, Степанова реально підтримують, це треба просто визнати", - підкреслила Ольга Голубовська.

Деталі

Окремо заслужений лікар України зазначила, що присутні на брифінгу провідні лікарі зараз звертаються до народних депутатів напередодні розгляду питання про можливу відставку міністра Степанова з проханням не руйнувати те, що було відбудовано за рік з таким великим трудом.

"А ви подивіться, про що ми просимо: ми ж просимо, щоб ви (народні депутати - ред.), будь ласка, не руйнували ті речі, які працюють при такому слабкому фінансуванні", - підкреслила Голубовська.

Доповнення

Відзначимо, що відставку міністра Степанова не підтримали в профільному парламентському Комітеті. 

Нагадаємо, що на підтримку глави МОЗ виступили лікарі Львова та офтальмологи України, а неонатологи України вже попередили про негативні наслідки зміни керівництва МОЗ і публічно підтримали Степанова. 

Також на брифінгу видатних українських лікарів по критичного стану медичної системи медики попередили, що готові вийти на страйк у разі відставки міністра охорони здоров'я Максима Степанова. 

Українські Національні Новини

Політика