ukenru
futbol-odin-iz-lideriv-oleksandriyi-propustit-do-piv-roku

Футбол: один із лідерів "Олександрії" пропустить до пів року

 • 13699 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. Напередодні кубкової зустрічі лазарет ФК "Олександрія" поповнився, а також стали відомі терміни відновлення півзахисника Кирила Ковальця, повідомляє УНН з посиланням на сайт клубу.

Деталі

Захисник Тимур Стецьков зазнав важкої травми коліна в матчі 12-го туру УПЛ проти чернігівської "Десни". Він пройшов обстеження, йому показано оперативне лікування.

Натомість Кирило Ковалець наразі перебуває в лікарні в Італії, де його мають прооперувати. Відновлювані післяопераційні процедури він проходитиме в тій самій лікарні, а на реабілітацію вже повернеться до України. Загальний строк відновлення сягне приблизно від чотирьох до шести місяців.

Володимир Одарюк та Сергій Гринь виписуються із лікарні. Володимир вже розпочне відновлення, яке триватиме 2-3 тижні. У Сергія попереду продовження лікування. Строк відновлення після подібної травми складає від місяця до шести.

Довідка

Ковалець цього футбольного сезону встиг зіграти за "Олександрію" в 11-ти матчах і забив голи при двох гольових передачах.

Українські Національні Новини

Спорт