fond-vadyma-stolara-rozpochav-pryimaty-zaiavky-na-sezonne-ekipiruvannia-dlia-viiskovosluzhbovtsiv

Фонд Вадима Столара розпочав приймати заявки на сезонне екіпірування для військовослужбовців

 • 9909 переглядiв

Фонд Вадима Столара розпочав приймати заявки на сезонне екіпірування для військовослужбовців.

У межах проєкту "++ для ЗСУ" українські захисники мають змогу отримати сезонне екіпірування від Фонду Вадима Столара, який відкрив приймання заявок за посиланням. До кожного набору, який буде надано бійцям, увійдуть тактичний рюкзак, комплект форми, комплект термобілизни, демісезонні берці, шкарпетки та балаклави. Про це йдеться у повідомленні на сайті Фонду, пише УНН.

"Щоразу ми дотримуємося індивідуального підходу під час екіпірування військових. Кожна річ, кожен предмет спорядження підбирається згідно з заявленими фізичними даними наших захисників. Це дозволяє забезпечити їм максимальну мобільність та комфорт", – розповіла волонтерка Фонду Наталія Приходько.

За її словами, такий підхід практикується щосезону з початку повномасштабного російського вторгнення і заслужив схвальні оцінки українських воїнів.

"Підтримка захисників є одним з пріоритетів нашого Фонду. І одночасно з постачанням спеціалізованих автомобілів та високотехнологічного обладнання ми пам’ятаємо про постійну потребу військовослужбовців у зручному та якісному екіпіруванні та спорядженні. Тому ми взяли за правило регулярно відправляти комплекти одягу та спорядження в межах проєкту "++ для ЗСУ", – сказав Вадим Столар, засновник Фонду.

Заявки на отримання екіпірування військовослужбовці можуть подати за посиланням.

Загалом від початку повномасштабного вторгнення захисники отримали від Фонду Вадима Столара близько 50 тис. одиниць різноманітного військового спорядження, інструментів та екіпірування, 700 одиниць високотехнологічного обладнання, включно з безпілотниками та системами боротьби з дронами, 75 пікапів, позашляховиків, броньованих автомобілів, віброкотків і моторних човнів.

Популярні

Новини по темі