eksradnyk-nato-zaiavyv-pro-nibyto-bazhannia-polshchi-rumunii-ta-uhorshchyni-zakhopyty-chastynu-ukrainskykh-terytorii-u-tsentri-stratehichnykh-komunikatsii-sprostuvaly

Ексрадник НАТО заявив про нібито бажання Польщі, Румунії та Угорщині захопити частину українських територій: у Центрі стратегічних комунікацій спростували

 • 34550 переглядiв

Ексрадник НАТО заявив про можливе бажання сусідніх країн повернути частину українських територій, які раніше входили до складу цих держав. Центр стратегічних комунікацій назвав це фейком, вказавши на офіційні спростування від урядів цих країн.

Ексрадник НАТО та полковник у відставці швейцарського генштабу Жак Бо заявив, що у Польщі, Румунії та Угорщині нібито можуть захотіти повернути частину українських територій, які раніше входили до складу цих держав. В Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки назвали таку заяву фейком і вказали, що зазначені країни неодноразово офіційно заперечували такі російські вкиди. Про це повідомляє УНН.

Деталі

На думку ексрадника НАТО, зараз світ "спостерігає наближення кінця української державності, а винні в цьому європейські союзники Києва".

Втім у Центрі стратегічних комунікацій вказали, що полковник Бо – постійний гість пропагандистського каналу RT. За даними Центру, він активно відбілює росію, опублікував "аналітичний" звіт, в якому заперечується агресія рф щодо України.

"Жак Бо є автором книги "Управління країною за допомогою фейків". Але сам він їх і розповсюджує на догоду москві, недолуго намагаючись видати це за "управління"", - вказали в Центрі.

Також нагадали, що уряди Польщі, Румунії та Угорщини неодноразово офіційно заперечували схожі російські вкиди.

Черговий фейк: у МЗС Молдови спростували інформацію про нібито видачу Києву українців призовного віку30.07.24, 16:52

Популярні

Новини по темі

Понад 150 тисяч авто перереєстрували через "Дію"

 • 11069 переглядiв

У Харкові 15 вересня відбудеться ЛГБТ-марш

 • 12933 переглядiв