ekskerivniku-derzhavnogo-lisgosptsentru-skolotu-povidomili-pro-pidozru-u-roztrati-4-17-mln-grn

Екскерівнику державного лісгоспцентру Сколоту повідомили про підозру у розтраті 4,17 млн грн

 • 10210 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Колишньому тимчасово виконуючому обов’язки генерального директора Державного підприємства "Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр" Ярославу Сколоту повідомлено про підозру у розтраті 4,17 млн гривень коштів. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"15 травня 2020 року за процесуального керівництва прокурорів САП детективами НАБУ повідомлено про підозру колишньому тимчасово виконуючому обов’язки генерального директора Державного підприємства "Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в рамках досудового розслідування встановлено, що наприкінці 2016 року – початку 2017 року вказаний посадовець розтратив 4,17 млн гривень коштів державного підприємства, які були отримані від продажу об’єктів нерухомості.

"За версією слідства, 2,99 млн гривень з цієї суми за розпорядженням т.в.о. гендиректора були перераховані комерційній компанії за проведення робіт без правових підстав для такого перерахування, інша частина коштів - незаконно витрачена на виплату премій частині співробітників державної установи", - зазначається в повідомленні.

Також дії експосадовця кваліфіковані як повторність злочинів, передбачених ч. 5 ст. 191 КК України (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Додамо, як стало відомо з проінформованих джерел, повідомлено про підозру Ярославу Сколоту.

Нагадаємо, за розтрату 2,4 млн гривень судитимуть директора Київського молодіжного центру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Рада ЄС продовжила режим кіберсанкцій до 2021 року

     • 11666 переглядiв

    В Україні за два місяці засуджено понад 100 корупціонерів

     • 9962 переглядiв