dynamo-rozghromylo-serbskyi-klub-partyzan-u-kvalifikatsii-lihy-chempioniv

"Динамо" розгромило сербський клуб "Партизан" у кваліфікації Ліги Чемпіонів

 • 8419 переглядiв

Київське "Динамо" перемогло сербський "Партизан" з рахунком 6:2 у першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів. Голи забили Шапаренко, Бражко, Караваєв, Кабаєв, Попов та Піхальонок.

"Динамо" перемогло сербський клуб "Партизан" з рахунком 6:2. Про це повідомляє Українська Асоціація Футболу, передає УНН.

Деталі 

У першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги Чемпіонів з футболу київське "Динамо" перемогло сербський "Партизан" з рахунком 6:2.

Матч розпочався з раннього гола у ворота "Динамо", де на 22-й хвилині сербська команда відкрила рахунок завдяки реалізованому пенальті. Однак, українці швидко відповіли, відтак наприкінці першого тайму Микола Шапаренко відновив паритет. Володимир Бражко та Олександр Караваєв, продовжили атакувальний натиск "Динамо", вивівши команду вперед. На перерву команди пішли за рахунку 3:1 на користь киян.

Другий тайм розпочався з нових атак "Динамо". Владислав Кабаєв забив четвертий гол, але сербська команда змогла відіграти один м'яч. На 83-й хвилині Денис Попов здавалося, остаточно вирішив долю матчу, але Олександр Піхальонок на 90+2-й хвилині забив шостий гол для "Динамо", завершивши матч перемогою з рахунком 6:2.

Популярні

Новини по темі

Окупанти 25 разів обстріляли Сумщину: 85 вибухів за день

 • 46047 переглядiв