dvoye-cholovikiv-namagalis-obikrasti-zhinku-yaka-prodala-kvartiru

Двоє чоловіків намагались обікрасти жінку, яка продала квартиру

 • 14167 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. У Білій Церкві на Київщині, двоє чоловіків володіючи інформацією про те, що жінка продала квартиру та має грошові кошти, намагались її обікрасти. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області, передає УНН.

"Під час досудового розслідування встановлено, що останні володіючи інформацією про те, що у гр. Н., після продажу квартири, є грошові кошти в сумі 200 тисяч гривень, планували її пограбувати. Для цього ввечері 01 лютого приїхали до м. Біла Церква Київської області де вона мешкала та зайшли до її квартири. Зазначимо, що потерпіла в цей час перебувала вдома, тому зловмисники здійснювали пошуки грошових коштів в її присутності. Не знайшовши очікуваної грошової суми, забрали з гаманця 24 гривні та ланцюжок. Однак далеко втекти не вдалось, оскільки відразу ж були затримані працівниками поліції", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному затримали чоловіка, який хотів обікрасти собор

У прокуратурі зазначили, що особи раніше вже неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за корисливі злочини.

Чоловіків підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 186 КК України, тобто відкрите викрадення чужого майна (грабіж – ред.).

Під час досудового розслідування судом щодо обох підозрюваних було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Черкащині обікрали суддю.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Німеччина пообіцяла НАТО підвищити витрати на оборону

     • 9780 переглядiв

    Петренко: рішення суду щодо Супрун терміново оскаржать

     • 8944 переглядiв

    У Нової Зеландії вирує масштабна пожежа

     • 12671 переглядiв