duzhe-potuzhna-shumer-pro-zustrich-zelenskoho-na-kapitoliiskomu-pahorbi

Дуже потужна: Шумер про зустріч Зеленського на Капітолійському пагорбі

 • 25788 переглядiв

За словами Шумера, Зеленський "дуже детально описав, що потрібно Україні та як Сполучені Штати можуть допомогти країні захиститися від росії".

Лідер більшості в Сенаті Чак Шумер заявив, що зустріч Президента України Володимира Зеленського з законодавцями на Капітолійському пагорбі у вівторок була "дуже потужною", передає УНН із посиланням на CNN.

Деталі

За словами Шумера, Зеленський "дуже детально описав, що потрібно Україні та як Сполучені Штати можуть допомогти країні захиститися від росії".

"Якщо він отримає необхідну допомогу, він переможе", - сказав Шумер. "Якщо ми програємо, путін виграє, а це дуже, дуже небезпечно для Сполучених Штатів".

За словами сенатора-демократа від Нью-Йорка, Зеленський також зазначив, що Україні потрібна допомога швидко.

Перед тим, як Шумер зробив розширені зауваження, Шумер, Макконнелл і Зеленський пройшли повз репортерів, і Шумер сказав, що це була "дуже хороша і продуктивна зустріч", але тріо продовжувало йти і більше нічого не говорило. Пізніше Шумер повернувся, щоб поговорити з журналістами.

Раніше

Президент України Володимир Зеленський прибув до Конгресу Сполучених Штатів Америки.

Як повідомляє Голос Америки, Зеленський зустрічається із лідером демократичної більшості в Сенаті Чаком Шумером і лідером республіканської меншості Мітчем Макконнеллом. Зустріч проходить за закритими дверима.

Президент Зеленський також зустрінеться зі спікером Палати представників Майком Джонсоном, повідомив його прессекретар.

Антоніна Туманова

Політика

    Популярні

    Новини по темі