duma-vyrishyla-vdykhnuty-zhyttia-v-zavod-iermolino-holovne-shchob-ne-vyishlo-yak-z-yakhtoiu-medvedchuka

Дума вирішила "вдихнути життя" в завод "Єрмоліно". Головне, щоб не вийшло як з яхтою Медведчука

 • 16401 переглядiв

АРМА розпочало пошук управителя для заводу "Єрмоліно". Однак попередній досвід агентства, зокрема з яхтою Медведчука, викликає сумніви в ефективності управління активами.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) повідомило про пошук управителя для комплексу з виробництва м’ясних заморожених напівфабрикатів "Єрмоліно", пише УНН.

"Агентство готове вдихнути нове життя для заводу ТМ "Єрмоліно": розпочато пошук управителя", - йдеться у повідомленні АРМА.

При цьому в Агентстві нагадали, що комплекс, загальною площею 4654,8 кв.м розташований в Дніпропетровській області,  був переданий їм в управління за рішенням Шевченківського районного суду міста Києва. Однак в АРМА вирішили скромно промовчати про те, що вони отримали грандіозний актив ще 5 січня 2023 року. Хоча не забули акцентувати на тому, що при якісному управлінні завод "зможе забезпечити регіон продуктами харчування і до тисячі робочих місць, а державу - стабільними надходженнями до бюджету".

Тому не дивно, що за рік АРМА під керівництвом Олени Думи "професійно" доуправлялась до 300 тон простроченої продукції та сировини на складах комплексу, яка потребує утилізації.  

Тож чи вдасться Думі "вдихнути нове життя" в "Єрмоліно" і у нього зʼявиться надія на світле майбутнє – питання відкрите. Адже вже є приклади "успішного" керування і продажу активів новим керівництвом АРМА. Чого тільки варта ситуація з яхтою екснардепа віктора медведчука, яку за два роки АРМА не те що не продала, але завдяки непрофесіоналізму Думи  держава мало її не втратила.

Зокрема, нещодавно стало відомо, що АРМА не зможе продати яхту медведчука. Така ситуація  склалася, зокрема, через те, що Дума допустила зволікання у цьому процесі і АРМА розпочало реалізацію яхти Royal Romance лише 20 березня 2024 року, майже через 2 роки після арешту. Враховуючи такі дії Агентства, чи варто виключати, що Дума може бути зацікавлена у допомозі проросійським силам?

Експерт з питань безпеки Сергій Шабовта у коментарі УНН зазначив, що Дума після приходу в АРМА нічого не змінила в роботі агентства. Більше того, він переконаний, що АРМА - це злочинна структура створена під корумповану державу.

Не виключено, що такий професійний підхід до реалізації грандіозних активів проросійських олігархів Дума отримала на попередній роботі. Адже до того як прийти в АРМА, вона, за даними ЗМІ, досить успішно продавала акрилові ванни, а тому точно знає як управляти майном і його продавати.

Популярні

Новини по темі