dtp-u-rivnomu-pianyi-vodii-vyikhav-na-zustrichnu-smuhu-postrazhdaly-dvoie-liudei

ДТП у Рівному: п'яний водій виїхав на зустрічну смугу, постраждали двоє людей

 • 30678 переглядiв

У Рівному п'яний водій, виїхавши на смугу зустрічного руху, зіткнувся з автомобілем Honda Odyssey, внаслідок чого постраждали двоє людей; триває досудове розслідування. У водія Renault Duster виявили 0,63 проміле.

У Рівному водій "Renault Duster", будучи на підпитку виїхав на зустрічну смугу, й в'їхав  у "Honda Odyssey". Внаслідок ДТП водійка та пасажирка мінівена травмовані, їх доставили до лікарні. Про це повідомили у поліції Рівненщини, пише УНН.

Внаслідок ДТП кермувальницю та 52-річну пасажирку мінівена із травмами різного ступеня доставили до лікарні. Результати огляду водія "Renault Duster" в медичному закладі показали 0,63 проміле.

- повідомили рівненські правоохоронці. 

Деталі

За даними поліцейських автопригода сталась сьогодні близько 15 години на вулиці Князя Володимира у Рівному. За даними слідчих водій кросовера "Renault Duster", 46-річний рівнянин, допустив виїзд на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем "Honda Odyssey" під керуванням 35-річної жительки Рівненського району

За фактом ДТП розпочате досудове розслідування. Попередня кваліфікація за частиною 1 статті 286-1 КК України.


Обидві автівки з механічними ушкодженнями вилучили поліцейські, та перемістили їх на спецмайданчик.

Нагадаємо

Завершено досудове розслідування стосовно колишнього правоохоронця з Києва, який збив 15-річну дівчину під Харковом. В результаті чого вона померла на місці. 

Популярні

Новини по темі