do-richnitsi-zvilnennya-ostrova-zmiyiniy-v-ukrayini-vipustyat-novi-marki

До річниці звільнення острова Зміїний в Україні випустять нові марки

 • 985980 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. До річниці звільнення острова Зміїний 30 червня Укрпошта випустить благодійну марку присвячену українській розвідці. Кошти підуть на техніку для армії, пише УНН з посиланням на генерального директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського.

Деталі

30 червня Укрпошта відсвяткує річницю звільнення острова Зміїний випуском благодійної поштової марки «Слава Силам оборони і безпеки України! Головне управління розвідки Міністерства оборони України», тиражем 1 075 000 примірників. За словами гендиректора "Укрпошти" кошти підуть "на техніку, що допоможе у відвоюванні свого". Автор поштового випуску заслужений художник України Олександр Охапкін.

"Новий випуск – це велике дякую розвідникам за захист, бавовну та спокій. Чесно кажучи, не знаю, в якій ще країні є такий же рівень довіри до національної розвідки. «Кракен», «Шаман» та Інтернаціональний легіон – бійці спеціальних підрозділів ГУР МО, страх для ворогів і наша гордість, роботою якої захоплюється весь світ", - написав Смілянський.

Окрім марок в магазинах з’явиться низка тематичних товарів. 

"Цього разу випустили дуже ексклюзивний та лімітований мерч: футболка «KOSHARA GUNTER», той самий кіт пана Буданова, та «Жабʼяче озеро» - жаба з того ж кабінету посуває совєцьке “Лебедине озеро”. Стікерпак, термопляшка, сумка-шопер та килимок для комп’ютерної мишки", - додав гендиректор "Укрпошти"

Передзамовлення товарів відсьогодні онлайн. Офіційний запуск відбудеться 30 червня - тоді товари і марки будуть доступні у відділеннях "Укрпошти". Подробиці урочистого погашення марок Ігор Смілянський не розкрив.

"...Не розповім, але дуже чекаю цей день. Тож, впевнений, це літо також буде гарячим, але тут вже треба зберігати тишу. Далі буде", - додав він.

Доповнення

Нещодавно Укрпошта до Дня захисту дітей випустила марки присвячені дітям, чиє дитинство проходить в умовах війни. Тиражем блоку 135 000 примірників. За переможний ескіз «Найзаповітніша мрія» в "Дії" проголосувало майже 500 тисяч українців. Окрім неї у поштовому випуску "Діти Перемоги малюють Україну майбутнього", надруковані також найбільш рейтингові дитячі роботи фінального голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: медвєдєв "підфотошопив" прапор рф на Майдані Незалежності: Данілов закликав передати йому гамівну сорочку, а "Укрпошта" анонсувала випуск нової марки

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині окупанти забирають у людей телефони - ОВА

     • 807123 переглядiв

    США та Індія зобов'язались гуманітарно допомагати Україні

     • 1081401 переглядiв