do-kintsia-2024-roku-moldova-vyide-z-usikh-uhod-pidpysanykh-u-ramkakh-snd

До кінця 2024 року Молдова вийде з усіх угод, підписаних у рамках СНД

 • 22781 переглядiв

Молдова має намір вийти з майже всіх угод СНД до кінця 2024 року. Причому технічне розірвання вже відбувається, а підсумкової декларації не буде.

Влада Молдови до кінця 2024 року планує вийти практично з усіх угод, підписаних у рамках СНД. Про це сказала депутатка від партії "Дія і солідарність" (PAS) Дойна Герман, передає УНН.

Ми перебуваємо практично на заключному етапі. Ми запропонували до кінця 2024 року завершити цей процес. Але це не означає, що не залишиться кілька невирішених питань

- сказала Дойна Герман.

Деталі

За її словами, на цьому етапі Молдова проводить процес технічного розірвання договорів, підписаних у рамках СНД. Вона уточнила, що після розірвання всіх підписаних договорів вихід країни з СНД можна буде вважати таким, що відбувся, і Молдові не обов'язково буде ухвалювати додаткові декларації або резолюції.

Нагадаємо

Уряд Молдови виключив Співдружність незалежних держав зі списку організацій, яким вона сплачує щорічні членські внески. Рішення ухвалили після денонсації членства у громадських організаціях і "банківських санкцій, накладених на рф".

Молдова відмовилася від російських газу і електроенергії - прем'єр18.05.23, 14:01 • [views_644925]

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

Популярні

Новини по темі