ukenru
dlia-masovky-u-rostov-okupanty-hotuiut-masshtabni-ekskursii-ukrainskykh-pidlitkiv-na-sviato-9-travnia-u-rf

Для масовки у ростов: окупанти готують масштабні “екскурсії” українських підлітків на “свято 9 травня” у рф

 • 23489 переглядiв

У річницю другої світової війни росія планує залучити українських підлітків до пропагандистських заходів в росії, використовуючи Другу світову війну як основу для своєї пропаганди з метою мілітаризації населення та виправдання своєї неофашистської політики.

До річниці завершення другої світової війни кремль планує масове завезення підлітків з України на пропагандистські заходи у рф, передає УНН із посиланням на Центр національного спротиву.

За даними Центру, москва використовує другу світову, як важливий фундамент своєї пропаганди. Спекуляції на трагедії дозволяють москві мілітаризувати своє населення та виправдовувати свою неофашистську політику.

З 1 вересня окупанти на ТОТ планують відкрити кадетські класи – Центр національного спротиву17.08.23, 12:03 • [views_549885]

"Кожен рік на росії тривають пропагандистські заходи, де з кожним роком перемога срср знецінюється, а саме свято змінює підтексти у потрібному кремлі дусі. Саме на такі заходи окупанти готують завезення підлітків з захоплених територій. Зокрема, дітей зі шкіл півдня України планують вивозити для масовки у ростов", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Раніше стало відомо, що ворог збирається проводити у москві черговий пропагандистський форум, куди збирають підлітків з тимчасово окупованих територій. Форум має назву "Зберігачі історії" й звичайно присвячений виправданню нацистської політики кремля.

Антоніна Туманова

Війна