cholovika-suditimut-za-nozhove-poranennya-16-richnogo-yunaka

Чоловіка судитимуть за ножове поранення 16-річного юнака

 • 23786 переглядiв

КИЇВ. 1 серпня. УНН. У Донецькій області чоловіка судитимуть за спричинення ножового поранення 16-річному юнакові. Чоловіку загрожує до восьми років за ґратами. Про це УНН повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

"Костянтинівською місцевою прокуратурою спрямовано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України стосовно 44-річного місцевого жителя, який обвинувачується в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження неповнолітньому юнакові", - йдеться в повідомленн.

Так, 12 червня, близько 17:20, чоловік, знаходячись у стані сильного алкогольного сп’яніння, готував шашлик на міському пляжі разом зі своєю співмешканкою та трьома неповнолітніми дітьми і голосно висловлювався нецензурною лайкою, не реагуючи на численні зауваження оточуючих людей.

Один з молодих хлопців підійшов до чоловіка, щоб зробити йому чергове зауваження, але той, розлютившись, вдарив його у живіт ножем та намагався покинути пляжну зону, проте був затриманий відпочиваючими та переданий поліції.

16-річного юнака доставлено до лікарні з колото-різаною раною черевної стінки. Завдяки вчасно наданій медичній допомозі наразі життя потерпілого у безпеці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено. Обвинуваченому, який чекає на вирок суду у слідчому ізоляторі, загрожує від п'яти до восьми років за ґратами.

Нагадаємо, на Харківщині чоловік порізав неповнолітнього кухоним ножем.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Чоловіка судитимуть за ножове поранення 16-річного юнака

     • 23786 переглядiв

    Пожежа на Південному мосту: стали відомі подробиці

     • 18858 переглядiв

    У ДБР допитали Кличка

     • 13258 переглядiв

    ЦВК визнала обраними ще 17 нардепів

     • 8668 переглядiв

    У ГПУ завершили розслідування щодо Ющенка

     • 32196 переглядiв