chlenstvo-rf-u-vsesvitnii-federatsii-badmintonu-pryzupyneno

Членство рф у Всесвітній федерації бадмінтону призупинено

 • 21934 переглядiв

Всесвітня федерація бадмінтону (BWF) призупинила членство національної федерації бадмінтону росії (НФБР). Рішення було прийнято на засіданні Ради BWF у листопаді. Встановлено, що рф порушила умови членства в організації, - про це BWF повідомила у четвер, 30 листопада.

Всесвітня федерація бадмінтону (BWF) призупинила членство національної федерації бадмінтону росії в організації після того, як було встановлено, що рф порушує умови членства. Про відповідне рішення BWF повідомила у четвер, передає УНН.

Деталі

Було встановлено, що федерація бадмінтону росії порушує умови членства керівної організації BWF, включаючи в свою юрисдикцію території, які підпадають під юрисдикцію іншого члена, як це визнано міжнародним співтовариством. Це українські території Донеччини, Херсонщини, Луганщини та Запоріжжя.

Рішення має бути підтверджене членами організації на Щорічних Загальних Зборах 2024 року в Ченду, Китай. Разом з тим, процес, що дозволяє гравцям з російським паспортом брати участь у санкціонованих BWF турнірах як "незалежні нейтральні спортсмени", поки залишається в силі.

Довідка

BWF заборонила виступи російських і білоруських спортсменів у березні 2022 року після повномасштабного вторгнення росії в Україну. Стосовно білорусі зазначається, що країна використовується як ключовий плацдарм для агресії росії проти України, яку москва називає "спецоперацією".

Нагадаємо

Хокейні чиновники тимчасово включили збірні білорусі та росії до списку учасників Олімпійських Ігор-2026.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На тлі війни в Україні: російські чиновники визнають погіршення суспільної ситуації у рф – ГУР

Ігор Тележніков

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Членство рф у Всесвітній федерації бадмінтону призупинено

     • 21934 переглядiв

    Контрабанди зброї з території України немає - Нацполіція

     • 21187 переглядiв

    ПС ЗСУ попередили про ракету у напрямку Кривого Рогу

     • 32289 переглядiв