cherez-okupovanyi-krym-rosiia-vyvozyt-ukrainske-zerno-do-syrii-atesh

Через окупований Крим росія вивозить українське зерно до Сирії - "АТЕШ"

 • 22944 переглядiв

Окупанти завантажили викрадене зерно на судно 'Матрос Кішка' в Севастополі для відправки в Сирію. Партизани зафіксували корабель біля Ялти, відзначивши посилені заходи безпеки, що свідчить про страх окупантів.

В окупованому Криму росіяни відправили партію викраденого в Україні зерна з Севастополя до Сирії. Про це пише підпільний партизанський рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що окупанти завантажили викрадене зерно в бухті Севастополя на суховантажне судно "Матрос Кішка", яке вирушило до Сирії. Пізніше партизани зафіксували його при проході через Ялту.

Злодіїв супроводжують патрульні кораблі. Також рашисти встановили на суховантажі системи пеленгації повітряних цілей, сподіваючись, що це зможе якимось чином їм допомогти

- розповідають партизани.

В "АТЕШ" припускають, що це є доказом страху та паніки серед окупантів.

росія вперше відвантажила викрадене українське зерно з окупованого Севастополя на продаж до Венесуели - ЗМІ27.05.24, 21:00

Нагадаємо

Окупанти незаконно вивозять вкрадене українське зерно з окупованої Херсонської області в Республіку Карелія, використовуючи контейнери, що належать китайським і казахстанським логістичним компаніям, щоб обійти міжнародні санкції.

Популярні

Новини по темі

Укрзалізниця запустила перший “дитячий вагон”

 • 9842 переглядiв

НКРЕКП змінила очільника

 • 24263 переглядiв

Україна скоротила імпорт електроенергії на 2% у липні

 • 12859 переглядiв

Близько 700 тис. українців виїде за кордон за два роки - НБУ

 • 14374 переглядiв