ukenru
cherez-masshtabni-vtraty-v-ukraini-rosiiany-prodovzhuiut-perekydaty-viiska-do-okupovanoho-dzhankoia-atesh

через масштабні втрати в Україні росіяни продовжують перекидати війська до окупованого Джанкоя - "АТЕШ"

 • 28333 переглядiв

До окупованого Джанкоя перекинули ще одну групу російських окупантів для відправки на фронт, щоб компенсувати великі російські втрати.

До окупованого Джанкою перекинули ще одну групу окупантів, які невдовзі відправляться на фронт для компенсації втрати росіян. Про це заявили партизани підпільного руху "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Агенти "АТЕШ" підтверджують, що ситуація з регулярним прибуттям особового складу до міста без змін. Великі втрати російських загарбницьких військ змушують кремль проводити приховану мобілізацію компенсації цих втрат. В результаті багато окупантів прибувають у Джанкой для подальшого висування на фронт

- пояснили партизани. 

Зазначається, що у військових шпиталях та цивільних лікарнях на лікуванні перебуває безліч окупантів, які прибули з окупованої материкової України.

Нагадаємо

Партизанська група "АТЕШ" в окупованому Криму виявила в Джанкої склади, які використовуються російськими військами для зберігання продовольства, обмундирування і наметів, і передала їхні координати українським військовим для можливих ударів.

Володимир Омельченко

Війна