chekaiemo-vdoma-z-medaliamy-mer-brovariv-ihor-sapozhko-pospilkuvavsia-zi-sportsmenamy-yaki-predstavliatymut-misto-ta-ukrainu-na-olimpiiskykh-ihrakh

Чекаємо вдома з медалями: мер Броварів Ігор Сапожко поспілкувався зі спортсменами, які представлятимуть місто та Україну на Олімпійських іграх (відео)

 • 13789 переглядiв

Мер Броварів Ігор Сапожко поспілкувався зі спортсменами, які представлятимуть місто та Україну на Олімпійських іграх.

Напередодні старту Літніх Олімпійських ігор в Парижі міський голова Броварів Ігор Сапожко по відеозв’язку поспілкувався зі спортсменами, які представлятимуть честь міста та України на цих найпрестижніших спортивних змаганнях планети. Подробиці дружньої бесіди Сапожко повідомив у своєму  Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

Міський голова уточнив, що нині четверо спортсменів завершують підготовку до Ігор. Зокрема, борчиня Аліна Грушина-Акобія тренується в Україні, метальник списа Артур Фельфнер - в Естонії, боксер Дмитро Ловчинський вже вирушив з Польщі до Франції, легкоатлетка Людмила Оляновська - на зборі у французьких Альпах. Через проблеми зі зв’язком у горах Людмила не змогла доєднатися до спільної розмови, однак, з нею поспілкувався пізніше.

Сапожко зазначив, що побажав дівчатам і хлопцям спортивної вдачі та натхнення, і повернутися додому з олімпійськими нагородами.

"Напередодні найбільшої спортивної події року поспілкувався з броварськими спортсменами, які представлятимуть честь нашої громади та всієї країни на Олімпійських іграх в Парижі. Був щиро радий бачити та чути усіх чотирьох представників Броварської спортивної спільноти. Побажав нашим хлопцям та дівчатам гідно представити Україну у своїх видах спорту, високих результатів, спортивної вдачі та натхнення, і, звісно, повернутися додому з олімпійськими медалями", - написав Ігор Сапожко.

Мер додав, що виступи броварських спортсменів будуть додатково анонсуватися, щоб жителі громади не пропустили трансляції з Франції та підтримували своїх представників на Олімпіаді.

Від України на Олімпіаду їдуть шість спортсменів з Київщини. Четверо з них представляють Бровари04.07.24, 13:38

Популярні

Новини по темі

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жінку у Херсоні

 • 31636 переглядiв