ukenru
bukingemskiy-palats-dumaye-yak-vidpovisti-na-intervyu-megan-i-garri

Букінгемський палац думає, як відповісти на інтерв'ю Меган і Гаррі

 • 27097 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Відразу декілька британських газет повідомляють, що британська королівська сім'я веде "кризові переговори", намагаючись вирішити, як відповідати на скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі американської телеведучої Опри Вінфрі. Про це УНН повідомляє з посиланням на BBC.

Деталі

Зазвичай королівська сім'я не відповідає на гучні звинувачення на її адресу. Однак британські журналісти, в тому числі з газет I, Daily Mail і Guardian пишуть, що на Букінгемський палац чиниться небувалий тиск, щоб він все ж зробив заяву в зв'язку з обвинуваченнями Меган. Guardian в зв'язку з цим цитує лідера опозиційної Лейбористської партії Кіра Стармера, який заявив, що проблеми расової рівноправності і психічного здоров'я, які порушила герцогиня, "стосуються не лише королівської сім'ї" і їх не можна ігнорувати.

Що сталося

Серед іншого Меган заявила, що якийсь неназваний член королівської сім'ї цікавився, наскільки темною буде шкіра Арчі - першого сина герцога і герцогині Сассекських. Окрім того, дружина принца Гаррі зізналася, що у неї були суїцидальні думки, але вона не отримала від придворних ніякої допомоги.

Одкровення Меган і Гаррі викликали в Британії справжню бурю, яку вже порівнюють зі знаменитими інтерв'ю принцеси Діани в 1995 році, коли вона розповіла про подружню зраду свого чоловіка, принца Чарльза. 

Українські Національні Новини

Новини Світу