ukenru
boyoviki-zdiysnili-tri-pritsilnikh-obstrili-opornikh-punktiv-sil-ato

Бойовики здійснили три прицільних обстріли опорних пунктів сил АТО

 • 9644 переглядiв

КИЇВ. 30 грудня. УНН. Впродовж сьогоднішнього дня до 18:00 бойовики здійснили три прицільних обстріли опорних пунктів сил АТО, військовослужбовці Збройних сил України на провокації не піддалися і у повній мірі дотримувалися режиму припинення вогню. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр штабу АТО.

"Впродовж сьогоднішнього дня російсько-окупаційні угрупування здійснили три прицільних обстріли опорних пунктів сил АТО", - йдеться у повідомленні.

За даними штабу, на донецькому напрямку бойовики провокували українських оборонців до вогню у відповідь на Приазов’ї.

"Поблизу Водяного, в обідню пору, з непідконтрольної українському уряду Саханки наші позиції обстріляно з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Згодом, ворог активізувався у районі Павлополя. По оборонних укріпленнях біля цього прифронтового населеного пункту агресор з тимчасово окупованого Набережного двічі вів вогонь із 82-міліметрових мінометів, гранатометів і легкої стрілецької зброї", - сказано у повідомленні.

"Військовослужбовці ЗСУ на провокації не піддалися і у повній мірі дотримувалися режиму припинення вогню. На інших ділянках нашої оборони порушень перемир’я не зафіксовано", - додали у штабі.

Нагадаємо, диверсійна група бойовиків підірвалася на власних мінах.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП