boyoviki-na-donbasi-zastosuvali-ozbroyennya-bmp-i-protitankovi-granatometi

Бойовики на Донбасі застосували озброєння БМП і протитанкові гранатомети

 • 7140 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Протягом сьогоднішнього дня незаконні збройні формування здійснили 5 обстрілів по позиціях Об’єднаних сил на Донбасі, передає УНН з посиланням на повідомлення прес-центру штабу Об’єднаних сил.

«Упродовж поточної доби, російські окупаційні війська 5 разів порушили режим припинення вогню… Підрозділи, що обороняються, вживали необхідних заходів для придушення вогневої активності окупантів. У ході бойових дій жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав», - розповіли у прес-центрі.

За інформацією штабу, неподалік Тарамчука, на маріупольському напрямку, окупанти відкривали прицільний вогонь зі стрілецької зброї та кулеметів великого калібру.

«У районі Пісків, Чермалика і Гнутового загарбники обстрілювали українських військових з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Крім того, поблизу Зайцевого, противник застосував озброєння БМП і підствольні гранатомети», - уточнили у штабі.

Водночас в ООС запевнили, що ситуація в районі проведення операції залишається під контролем.

Нагадаємо, минулої доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ та продовжили застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    НБУ презентував ще три проекти щодо нового ринку валют

     • 10303 переглядiв

    Клімкін поїде у Брюссель на засідання Ради ЄС

     • 7792 переглядiв

    У харківській квартирі знайшли мумію

     • 13084 переглядiв

    У Німеччині обрали нового лідера ХДС

     • 10655 переглядiв