blizko-sotni-aktivistiv-perekrili-trasu-kiyiv-chop

Близько сотні активістів перекрили трасу "Київ – Чоп"

 • 11690 переглядiв

КИЇВ. 19 листопада. УНН. На поліцейській станції Нижні Ворота у Закарпатській області перекрили трасу. У зв'язку з цим водіїв попередили про ускладнення руху на цій ділянці дороги. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу патрульної поліції Закарпатської області.

"Інформуємо вас про те, що наразі рух на дорожній станції Нижні Ворота ускладнено. Це пов'язано із проведенням акції протесту", – йдеться в повідомленні.

У патрульній поліції додали, що про відновлення руху на цій ділянці дороги буде повідомлено додатково.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахтарі перекрили міжнародну трасу до Польщі

Як повідомили УНН у прес-службі патрульної поліції області, близько 100 активістів вже протягом години перекривають рух на ділянці поліцейської станції Нижні Ворота на трасі "Київ – Чоп".

"Вимоги стосуються зниження цін на пальне, на комунальні послуги в частині газу, спрощення розмитнення транспортних засобів на єврономерах", – уточнили в поліції.

Також учасники акції повідомили журналістам, що очікують на прибуття керівництва області на місце події для спілкування з активістами, передає кореспондент УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі Сміли планують перекрити дорогу через відсутність опалення

Як повідомили УНН у прес-службі ГУНП в області, поліція попереджала про відповідальність про порушення громадського порядку під час подібних акцій, зокрема ст. 279 КК України (Блокування транспортних комунікацій, а також захоплення транспортного підприємства).

"Блокування транспортних шляхів передбачає відповідальність від штрафу до позбавлення волі, якщо будуть серйозні наслідки", – зазначили у відділі комунікації.

Нагадаємо, 20 листопада власники автомобілів на іноземній реєстрації планують провести всеукраїнську акцію протесту проти збільшення митних платежів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Близько сотні активістів перекрили трасу "Київ – Чоп"

     • 11690 переглядiв

    Кушнірук осудив участь Гриценка у "таємній мирній групі"

     • 5808 переглядiв

    Суд призначив 2,3 млн грн застави для хабарника з Міненерговугілля

     • 5892 переглядiв

    Невідомі у масках напали на громадянина Китаю

     • 9260 переглядiв

    Заробітчан зобов'яжуть декларувати доходи заради субсидій

     • 16667 переглядiв