ukenru
blinken-ta-stoltenberg-obhovoryly-pidtrymku-ukrainy-z-boku-nato

Блінкен та Столтенберґ обговорили підтримку України з боку НАТО

 • 29409 переглядiв

Блінкен і Столтенберг обговорили підготовку до майбутнього засідання міністрів закордонних справ НАТО, в тому числі посилення підтримки України з боку НАТО, а також пріоритети Вашингтонського саміту, присвяченого 75-й річниці НАТО.

Державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен провів розмову із генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенберґом, повідомила пресслужба Держдепартаменту 27 березня, передає УНН.

Деталі

Держсекретар Блінкен і генеральний секретар Столтенберг обговорили підготовку до майбутньої зустрічі міністрів закордонних справ НАТО, зокрема, механізми посилення політичної та практичної підтримки НАТО для України

йдеться в повідомленні.

Крім того, держсекретар США і генсек НАТО обговорили пріоритети НАТО на Вашингтонському саміті, який відзначить 75-річчя Альянсу.

Доповнення

Майбутнє засідання глав зовнішньополітичних відомств країн-членів альянсу відбудеться у Брюсселі 3-4 квітня. У рамках засідання також відбудеться засідання Ради Україна-НАТО за участю міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Кулеба: "Наш пріоритет — перемога України на реальному фронті та допомога Молдові — на інформаційному"27.03.24, 21:39 • [views_0]