bilya-cherkaskoyi-oda-vstanovili-nametove-mistechko

Біля Черкаської ОДА встановили наметове містечко

 • 16921 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Біля Черкаської обласної держадміністрації активісти встановили наметове містечко, передає кореспондент УНН.

У такій спосіб учасники АТО, фермери і звичайні громадяни намагаються привернути увагу місцевих чиновників до гострих, але так і невирішених проблем в області. Люди скаржаться на корупцію і несправедливість.

Як розповів один з учасників протесту, місцевий Держгеокадастр перетворився в епіцентр фальсифікацій і поборів з людей, але нікому до цього немає діла.

"Загальна мета акції одна і єдина - звільнення глави Держгеокадастру Черкаської області пані Залоги. Через її непрофесійні дії страждають не тільки учасники АТО, яким не виділяється належна їм земля, а також і фермери, які стали заручниками її політики.

Непоодинокими є випадки по Черкаській області, коли земельні аукціони на оренду відбувалися без участі діючих секретарів. Деякі фермери отримували постфактум інформацію про те, що їхні земельні ділянки, які вони орендували, - вже передані іншим власникам. Все це вказує на певну корупційну складову в діяльності Черкаського Держгеокадастру", - розповів Євген Шаян.

Ще в березні депутати обласної ради колегіально прийняли рішення про звільнення керівництва місцевого Держгеокадастру і проведення комплексної перевірки. З цими проханнями вони звернулися до Генерального прокурора Юрія Луценка, Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана і глави Держгеокадастру Олександра Колотіліна. Але до сьогодні ніякої реакції не було.

Активісти запевняють, що наметове містечко буде до тих пір, поки чиновники не вирішать проблеми людей.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Біля Черкаської ОДА встановили наметове містечко

     • 16921 переглядiв

    Суд відмовився одягти на Мартиненка браслет

     • 10387 переглядiв

    Сезон дієт у розпалі: схуднути допоможе шампанське

     • 9462 переглядiв

    У камері Балуха встановили відеоспостереження

     • 8502 переглядiв

    На Одещині чоловіка судитимуть за державну зраду

     • 8888 переглядiв

    У МОЗ підтвердили другий випадок дифтерії в Україні

     • 21395 переглядiв

    Рева сказав, коли пенсії українців знову зростуть

     • 13100 переглядiв