ukenru
bilshist-zhertv-vibukhiv-u-stambuli-buli-gromadyanami-turechchini

Більшість жертв вибухів у Стамбулі були громадянами Туреччини

 • 8314 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Більше число жертв і постраждалих в результаті вибухів в аеропорту Стамбула були громадянами Туреччини, передає УНН з посиланням на Reuters.

Відзначається, що серед постраждалих також було кілька іноземних громадян.

В даний час міжнародний аеропорт Ататюрка закритий, пасажири евакуйовані. Рейси перенаправляються в інші міста, всі вильоти скасовані.

Як повідомляв УНН, Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган засудив теракт в аеропорту Стамбула.

Р.Ердоган висловив співчуття турецькому народу і близьким потерпілих. Він також висловив надію, що атака на аеропорт Ататюрка стане поворотним моментом у спільній боротьбі з тероризмом у всьому світі і особливо в західних країнах.

Нагадаємо, влада Туреччини повідомила, що в результаті теракту, що стався в аеропорту Ататюрка в місті Стамбулі загинули 50 людей, 60 постраждали.

Додамо, міністр юстиції Туреччини Бекір Боздаг заявив, що біля входу на станцію метро у міжнародного аеропорту в Стамбулі стався вибух.

На поточний момент відомо про, як мінімум, два вибухи при вході в аеропорт Ататюрка, відомо, що вибухи пролунали у рамок металошукачів.

За словами міністра, вже відомо, яка терористична організація відповідальна за цей вибух, проте наразі не розголошується.

Українські Національні Новини

Новини Світу