baiden-dumaie-chy-prodovzhuvaty-uchast-u-prezydentskykh-perehonakh-zmi

Байден думає, чи продовжувати участь у президентських перегонах - ЗМІ

 • 20151 переглядiв

Президент США Джо Байден розмірковує над тим, чи продовжувати участь у президентських перегонах. Байден усвідомлює, що не зможе врятувати свою кандидатуру, якщо найближчими днями не переконає громадськість у своїй придатності до посади президента на наступний термін. Про це пише видання The New York Times, передає УНН.

Деталі

Як пише видання, Джо Байден сказав своєму соратнику, що він знає, що, можливо, не зможе врятувати свою кандидатуру, якщо найближчими днями не зможе переконати громадськість, що він підходить для посади президента США після катастрофічних результатів у дебатах минулого тижня.

Соратник Байдена зазначив, що Байден, який все ще активно бореться за переобрання, розуміє, що кілька його наступних виступів у святкові вихідні, включаючи заплановане на п’ятницю інтерв’ю з Джорджем Стефанопулосом з ABC News і зупинки кампанії в Пенсільванії та Вісконсіні - має пройти добре.

Він знає, що якщо у нього буде ще дві такі події, (як дебати - ред.), то до кінця вихідних ми будемо в іншому місці

 – сказав соратник.

Видання зазначає, що це є оприлюдненим свідченням того, що президент серйозно розмірковує над тим, чи зможе він відновитися після нищівного виступу на сцені дебатів.

Зростає занепокоєння щодо його життєздатності як кандидата та того, чи зможе він бути президентом ще чотири роки

 - додає видання.

Нагадаємо

Білий дім може провести в середу зустріч Байдена з губернаторами-демократами, які хочуть висловити занепокоєння щодо його поганого виступу на дебатах 27 червня та перспектив президентської кампанії.

У вівторок, 2 липня, Білий дім прокоментував чутки щодо здоров’я президента Джо Байдена, визнавши його низьку результативність у дебатах, водночас заявивши, що він все ще може обіймати посаду та балотуватися у президенти США.

Національний комітет Демократичної партії обговорює можливість висування на онлайн-зустрічі 21 липня чинного президента США Джо Байдена як кандидата від партії на майбутніх президентських виборах.

Павло Башинський

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    "Пісочний чоловік 2": Netflix оголосили новий каст героїв

     • 110384 переглядiв