babusyna-khatka-zaproshuie-do-sebe-v-hosti-dvokh-liudei

"Бабусина хатка" запрошує до себе в гості двох людей

 • 146499 переглядiв

Благодійний фонд "МХП-Громаді" розігрує вікенд на двох у "Бабусиній хатці" на Черкащині.  Це атмосферне місце в Ліплявому на Канівщині, яке перенесе в далеке дитинство в селі і подарує яскраві спогади про літо. Всі подробиці розіграшу – на сторінці  "МХП-Громаді" в інстаграмі, передає УНН

"Бабусина хатка" - це проєкт зеленого туризму Анни Сухобрус, колишньої канівчанки, а нині жительки столиці, яка опікується старовинною 130-річною хатиною, яку вдалося відреставрувати і наповнити речами українського побуту. Тут можна знайти прадавню скриню, ікони, піч, рушники, глиняний посуд. В середині хатки - долівка, встелена соломою, каганець, лежанка, лава. Все, як у бабусі в селі. 

За словами Анни Сухобрус, цінність цього проєкту – не просто зберегти атмосферу українського села, а мати можливість доторкнутися до нашого національного побуту і відчути на дотик те, що оточувало нас у дитинстві. 

"Для мене з дитинства село – це простір свободи, де ти можеш робити все. Асоціація в мене з дитинством — це коли ти приходиш після канікул і всі однокласники розповідають про село, і я не могла зрозуміти, що ж такого там в цих селах. Тож мені завжди хотілося в село. Зараз маю можливість передати ті відчуття дитинства всім, хто теж любить наше українське село", - підкреслює Анна Сухобрус. 

Лілія Подоляк

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    "Бабусина хатка" запрошує до себе в гості двох людей

     • 146499 переглядiв

    Війська рф атакували Херсонщину: є загибла, та поранені

     • 21987 переглядiв

    У Київській області відкрився другий Центр рекрутингу

     • 24866 переглядiв

    Зеленський заявив, що Patriot від Німеччини вже в Україні

     • 22512 переглядiв