avtobus-i-vantazhivka-zitknulysia-na-lvivshchyni-chetvero-zahyblykh-7-travmovanykh

Автобус і вантажівка зіткнулися на Львівщині: четверо загиблих, 7 травмованих

 • 12735 переглядiв

Масштабна ДТП за участю вантажівки та автобуса сталася сьогодні о 10:20 у селі Давидів Львівського району, на місці події працюють рятувальники.

У Львівській області сталася масштабна ДТП за участю вантажівки та рейсового автобуса, четверо людей загинули, семеро травмованих, у тому числі чотирирічний хлопчик, повідомили у ГУ НП та ГУ ДСНС в області, пише УНН.

Деталі

ДТП, за даними поліції, сталась сьогодні, 17 липня, близько 10:10 на автодорозі "Мукачево-Івано-Франківськ-Львів" в межах села Давидів Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись маршрутний автобус "БАЗ" сполученням "Львів-Вибранівка" та автопоїзд "МАН".

"Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса. Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Зараз медики уточнюють їх діанози", - повідомили у поліції.

Відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Повідомляється, що на місці події працюють також надзвичайники.

З початку року понад 800 українців загинуло у ДТП: що ставало найчастішою причиною аварій28.05.24, 11:24

Популярні

Новини по темі

Ексрозвідник Червінський вийшов під заставу

 • 107742 переглядiв