aviakatastrofa-bilia-berehiv-yaponii-znaishly-tila-shesty-amerykanskykh-viiskovykh

Авіакатастрофа біля берегів Японії: знайшли тіла шести американських військових

 • 35369 переглядiв

Тіла п'яти членів екіпажу знайшли разом з фюзеляжем розбитого американського військового літака Osprey в Японії. Пошукові роботи тривають, оскільки причина катастрофи досі не встановлена.

У Японії знайшли тіла екіпажу американського військового літака, який минулого тижня розбився поблизу одного з японських островів. Про це повідомляє Командування спеціальних операцій ВПС США, передає УНН.

Деталі 

Наразі спільними завдяки спільним діям рятувальників з Японії та США водолазам вдалось відшукати решти фюзеляжу літака. Також вони знайшли тіла п'яти членів команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Південна Корея, США та Японія провели перші в історії тристоронні повітряні навчання проти загроз Північної Кореї

Наразі вдалось успішно вилучити останки двох членів екіпажу. У відомстві пояснили, що робота над вилученням тіл з-під уламків триває. 

Зазначається, що до пошуків загиблих залучили також і атомний авіаносець Carl Vinson. Японські ЗМІ допускають, що таким чином США хочуть стримати Китай від провокаційних дій, на тлі аварії

Доповнення

Загалом внаслідок аварії літака достеменно відомо про смерть шістьох людей. Тіло першого військового знайшла Берегова охорона Японії відразу за декілька годин після аварії. 

Таким чином це найсмертоносніша аварія за участю американських Osprey. Наразі причина падіння невідома, у Японії з'явились занепокоєння щодо безпеки  цього типу літаків.

За даними Міністерства оборони Японії, літак, що розбився, був одним із шести американських транспортних літаків CV-22, приписаних до авіабази Йокота в західному передмісті Токіо.

Нагадаємо

У середу, 29 листопада, біля берегів Японії розбився американський військовий літак Osprey. Свідки повідомили, що під час зниження у літака загорівся лівий двигун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На тлі напруженої ситуації з Китаєм: США створили базу морської піхоти на японському острові Окінава

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 50915 переглядiв

    Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

     • 75952 переглядiв

    Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

     • 73236 переглядiв

    Новини по темі

    Росіяни обстріляли в Херсоні дитячий садок: відео

     • 32721 переглядiв

    У рф вантажівка протаранила колону росгвардії: є жертва

     • 28964 переглядiв