apple-rozroblyaye-tekhnologiyu-dlya-viyavlennya-depresiyi-za-dopomogoyu-iphone

Apple розробляє технологію для виявлення депресії за допомогою iPhone

 • 14823 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Компанія Apple працює над створенням технології, яка допоможе діагностувати депресію та порушення когнітивних функцій. Про це повідомляє УНН із посиланням на The Wall Street Journal.

Деталі

Компанія Apple хоче створити технологію, яка могла б попереджати людей про те, що їхнє здоров'я в небезпеці, щоб вони вчасно могли звернутися до лікаря.

Нову функцію Apple розробляє разом із американською біотехнологічною компанією Biogen і Каліфорнійським університетом у Лос-Анджелесі (UCLA).

Ознаки депресії та порушення когнітивних функцій планують виявляти за допомогою різних датчиків, аналізу режиму сну, фізичної активності, частотності серцевих скорочень і дихання. Окрім того, вимірюватимуть швидкість набирання тексту та кількість помилок. 

Також користувачам надсилатимуть анкету із питаннями щодо їхнього самопочуття. Дослідники сподіваються, що ця інформація допоможе зрозуміти емоції, рівень концентрації та душевний стан людини.

Зазначають, що перші випробування розпочали вчора, 20 вересня.

Нагадаємо

Американська компанія Apple планує встановлювати на iPhone програмне забезпечення для виявлення зображень жорстокого поводження з дітьми та порнографії.

Система безперервно скануватиме фотографії та відео користувачів iPhone і порівнювати їх з наявною базою. Завдяки новій системі, кожній фотографії надаватимуть “ваучер безпеки”, на якому буде позначено, чи є зображення підозрілим. Щойно певна кількість знімків отримуватиме позначку підозрілих, Apple дозволить розшифрувати їх. Як відомо, у разі виявленя незаконних фото або відео, відомості про це передаватимуться відповідним органам.

Українські Національні Новини

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    Учені: свині розумніші, ніж собаки і мавпи

     • 71694 переглядiв

    Прибуток банків в Україні за рік зріс на 40%

     • 19560 переглядiв

    У Києві 22 вересня через футбол можуть обмежити роботу метро

     • 22705 переглядiв