apelsinove-vino-bez-apelsiniv-ispantsi-podililisya-vinnimi-sekretami

Апельсинове вино без апельсинів: іспанці поділилися винними секретами

 • 9279 переглядiв

Винороби настоюють вино 5 років - за цей час виноградний напій перетворюється в "апельсиновий", вбираючи в себе цитрусові тони і набуваючи помаранчевого кольору.

Виробництвом напою займаються винороби регіону Д.О. Кондадо де Уельва. Це - найпівденніша з автономних областей Іспанії. Площа виноградників тут становить близько 6 тис. га. За деякими даними, перші лози тут були посаджені ще греками.

Відзначимо, що в Україні зростають продажі вин вітчизняного виробництва.

Нагадаємо, що згідно з опитуванням "Коктебель" від компанії Beverage Trading Company, українці більше надають перевагу напівсолодкому вину, ніж сухому.

В Європі ж все навпаки: сухе вино користується найбільшою популярністю серед споживачів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Гройсмана попросили зупинити нелегальний імпорт свинини

     • 16360 переглядiв

    У Карпатах згорів готель, є жертви

     • 35115 переглядiв

    Російського співака не пустили в Україну

     • 42412 переглядiв

    Трамп назвав наступника глави Пентагону

     • 10269 переглядiв

    Астролог розповіла, що символізує рік Свині

     • 54124 переглядiв

    В Україні пропонують заборонити Хелловін

     • 21019 переглядiв