advokaty-trampa-domahaiutsia-vid-suddi-skasuvannia-vyroku-u-spravi-pro-prykhovani-hroshi

Адвокати Трампа домагаються від судді скасування вироку у справі про "приховані гроші"

 • 15283 переглядiв

Адвокати колишнього президента США Дональда Трампа офіційно попросили суддю скасувати його вирок і обвинувальний висновок у справі про приховану грошову виплату порноактрисі Стормі Деніелс.

Адвокати колишнього президента США Дональда Трампа закликали скасувати вирок їхньому клієнту в суді у справі про виплату грошей за приховування порноактрисі Стормі Деніелс. Повідомляє УНН з посиланням на The Washington Post.

Деталі

Команда юристів Дональда Трампа офіційно звернулася до судді з проханням скасувати обвинувальний вирок, ухвалений колишньому президенту за мовчання, а також обвинувальний висновок, який призвів до його судового розгляду.

У судовому документі, оприлюдненому в четвер, адвокати Трампа Тодд Бланш і Еміль Бове виклали свою думку про те, що прокурори в кримінальній справі в Нью-Йорку були неправі, поспішаючи судити Трампа, в той час, як Верховний суд все ще розглядав можливість ухвалення рішення за позовом Трампа про імунітет від обвинувачення.

Лідери демпартії занепокоєні та закликають Байдена "надати докази" здатності перемогти Трампа11.07.24, 13:04

Юристи Трампа закликали суддю Хуана М. Мерчана "усунути цю несправедливість".

Довідка

Коли в травні присяжні визнали Трампа винним у фальсифікації ділової документації з метою приховування можливого сексуального скандалу під час виборчої кампанії 2016 року, Трамп став першим колишнім лідером США, засудженим за злочин.

Доповнення

Адвокати Трампа закликали Мерчана скасувати не тільки обвинувальний вирок, а й саме обвинувачення. Тоді обвинувачення не зможе переглянути справу.

Орбан зустрівся з Трампом: говорили про "шляхи встановлення миру" в Україні 12.07.24, 09:48

Популярні

Новини по темі

За перше півріччя ВВП України зросло 4,1% – Мінекономіки

 • 19225 переглядiв

Сезон лептоспірозу: в МОЗ розповіли, як захиститися

 • 15338 переглядiв

В окупованому Криму пролунали вибухи - ЗМІ

 • 25798 переглядiв