advokat-poprosiv-sud-u-spravi-yanukovicha-dopitati-german

Адвокат попросив суд у справі Януковича допитати Герман

 • 7746 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. Оболонський районний суд, який продовжив розгляд кримінального провадження про державну зраду екс-президента Віктора Януковича, сторона захисту попросила допитати політика Ганну Герман. Про це після продовження засідання заявив адвокат Віталій Сердюк, передає УНН.

"З метою реалізації права на захист, з метою забезпечення прав та гарантій, ми просимо допитати зараз Ганну Миколаївну Герман, відповідно до клопотання, поданого 21.06.2018 року", - заявив захисник.

За словами Сердюка, Герман може повідомити суду багато цікавих і важливих деталей.

"Ганна Миколаївна Герман спілкувалась з Віктором Януковичем в момент, коли він знаходився в Харкові і саме знаходилась в цей момент в місті Києві. Вона може повідомити обставини подій, починаючи з моменту прийняття рішення про відтермінування підписання асоціації з ЄС. Також вона може повідомити вкрай важливі відомості по вжиттю Віктором Януковичем, по врегулюванню кризової ситуації України, може повідомити обставини підписання угоди з опозицією, обставини того, як відбувались події в українському парламенті..." - повідомив Сердюк.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Адвокат попросив суд у справі Януковича допитати Герман

     • 7746 переглядiв

    Напад на ромів у Львові: поліція встановила 14 підозрюваних

     • 14912 переглядiв

    Україна заповнила свої ПСГ газом на 35%

     • 12870 переглядiв

    Смертельна ДТП на Рівненщині: відкрито провадження

     • 16932 переглядiв