ziavylysia-shansy-komitet-z-pytan-oborony-mozhe-proholosuvaty-zakonoproekt-pro-mobilizatsiiu-do-kintsia-tyzhnia-nardep

Зʼявилися шанси: Комітет з питань оборони може проголосувати законопроект про мобілізацію до кінця тижня - нардеп

 • 43304 переглядiв

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки може проголосувати за законопроект про мобілізацію до кінця тижня. За словами нардепа, шанси є.

Комітет ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки може проголосувати варіант законопроєкту про мобілізацію та проходження служби до кінця тижня. Принаймні, як стверджує народна депутатка Мар'яна Безугла, "зʼявилися шанси", передає УНН.

"Зʼявилися шанси, що Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки проголосує варіант законопроєкту про мобілізацію та проходження служби до кінця тижня. Яким буде текст, ще немає сенсу писати, напишу у разі затвердження остаточної редакції", - повідомила Безугла.

Півмільйона не потрібно: Зеленський про мобілізацію03.04.24, 15:56

Вона також наголосила, "ми маємо не затягувати, а бути сміливими ухвалювати рішення та брати на себе відповідальність".

Раніше

Як повідомив народний депутат Железняк, Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки розглянув 4051 з 4266 поправок до законопроекту про мобілізацію, що робить його готовим на 95%.

Додамо

Верховна Рада проголосувала у першому читанні за урядовий законопроєкт № 10449, який передбачає зміни у законодавство про мобілізацію, 7 лютого. У парламенті наголошували, що до другого читання законопроєкт матиме зміни. Зокрема, у монобільшості вказували, що до другого читання будуть шукати компроміси щодо відстрочки від військової служби для аспірантів, арешту рахунків тощо.

Напередодні народний депутат Олексій Гончаренко повідомляв, що парламентський комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки під час роботи над законопроєктом про мобілізацію відхилив правку щодо мобілізації з 18 річного віку

Популярні

Новини по темі