zhozep-borrel-aktyvizuie-zusyllia-z-poshuku-dodatkovykh-system-patriot-dlia-ukrainy-kuleba

Жозеп Боррель активізує зусилля з пошуку додаткових систем “Patriot” для України - Кулеба

 • 53361 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся з верховним представником ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозепом Боррелем. Сторони обговорили постачання додаткових систем "Patriot" Україні, а також поточний стан поставок артилерійських боєприпасів та санкції проти рф.

Про це повідомив Кулеба на своїй сторінці в соцмережі Х, передає УНН.

Деталі

Під час нашої зустрічі я подякував Жозепом Боррелем за всі його зусилля щодо залучення більшої підтримки України з боку ЄС. Я вдячний йому за готовність активізувати роботу з пошуку доступних для України систем "Patriot". Він також поінформував мене про поточний стан поставок артилерійських боєприпасів ЄС в Україну. Ми обговорювали способи їх прискорення

- повідомив Кулеба. 

Він зазначив, що вони також обговорили наступний пакет санкцій ЄС, який має посилити тиск на росію, а також приділили увагу майбутньому форуму оборонної промисловості Україна-ЄС з метою збільшення виробництва оборонної промисловості в Україні та в усій Європі.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба зустрівся зі своїм іспанським колегою Хосе Мануелем Альбаресом, та передав терміновість надання Україні додаткових Patriot та інших систем ППО. 

Популярні

ППО працює на Київщині через загрозу атаки БпЛА

 • 49520 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу

 • 70634 переглядiв

У Києві оголошено повітряну тривогу: працює ППО

 • 29231 переглядiв

Новини по темі