zhodna-dytyna-yaka-potrebuie-vysokofakhovoi-dopomohy-zaraz-ne-strazhdaie-vid-yii-vidsutnosti-hendyrektor-likarni-okhmatdyt

Жодна дитина, яка потребує високофахової допомоги, зараз не страждає від її відсутності – гендиректор лікарні "Охматдит"

 • 18344 переглядiв

Жодна дитина, яка потребує високопрофесійної допомоги, не страждає від її відсутності зараз, адже медична спільнота активно працює над тим, щоб надати екстрену медичну допомогу всім дітям з лікарні "Охматдит".

Медична спільнота активно працює над тим, щоб забезпечити невідкладну медичну допомогу всім дітям з "Охматдиту", жоден пацієнт зараз не страждає від її відсутності фахової допомоги.

Про це повідомив гендиректор "Охматдиту" Володимир Жовнір в ефірі Радіо Свобода, передає кореспондент УНН.

Вся медична спільнота відгукнулась та створюються умови, щоб всі невідкладні і заплановані операції проводились, а терапія діалізним хворим та хворим на онкологію не припинялася. Жодна дитина, яка потребує високофахової допомоги, зараз не страждає від її відсутності

- каже Жовнір.

За словами генерального директора "Охматдиту", станом на вчора вдалося перевести 600 пацієнтів. Попри це, три корпуси та поліклініка "Охматдиту" продовжують функціонувати після удару росії. Поки що немає точного розуміння масштабів збитків для лікарні, але вони, за словами медика, оцінюються у сотні мільйонів гривень.

Нагадаємо

Зі столичної лікарні "Охматдит" були переведені в інші медичні заклади 94 дитини, із яких восьмеро – постраждали через ворожий удар. Станом на ранок 9 липня у лікарнях перебувають 57 травмованих внаслідок атаки на Київ, 5 із них - у важкому стані.

Ірина Колеснік

Київ

Популярні

Новини по темі

Пастор завербував синів до "роботи" на рф - СБУ

 • 22676 переглядiв