ukenru
zelenskyi-vidvidav-likarniu-na-sumshchyni-ta-pospilkuvavsia-z-poranenymy-biitsiamy

Зеленський відвідав лікарню на Сумщині та поспілкувався з пораненими бійцями

 • 25562 переглядiв

Президент Зеленський відвідав поранених бійців на Сумщині, поспілкувався з ними та вручив державні нагороди за мужність і службу.

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Сумщині відвідав наших воїнів, які відновлюються після поранень. Президент поспілкувався з військовослужбовцями та вручив державні нагороди. Про це передає УНН з посиланням на Telegram-канал президента та пресслужбу Офіційного інтернет-представництва Президента.

"Сьогодні – на Сумщині. Відвідав наших воїнів, які відновлюються після поранень. Для мене завжди честь подякувати захисникам і відзначити державними нагородами. Пишаємося нашими воїнами. Цінуємо роботу наших лікарів. Дякую кожному медику за те, що допомагаєте нашим воїнам, повертаєте їх до життя", - написав Зеленський.

Президент поспілкувався з військовослужбовцями, які проходять лікування в закладі. Ці захисники зазнали поранень на Куп’янському, Бахмутському напрямках, біля села Кринки на Херсонщині.

Також Зеленський вручив пораненим захисникам державні нагороди: ордени "За мужність" ІІІ ступеня, медаль "За військову службу Україні", медаль "Захиснику Вітчизни".

"Президентові розповіли про перебіг лікування та відновлення українських воїнів, зокрема важкопоранених. Він поцікавився самопочуттям військових і побажав їм якнайшвидшого одужання", - повідомляють в Офісі президента.

Нагадаємо

Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою "За мужність та відвагу" представників департаменту військової контррозвідки Служби безпеки України.