zelenskyi-prybuv-do-odeshchyny-zustrivsia-z-viiskovymy-ta-obhovoryv-bezpeku-rehionu-i-zernovoho-korydoru

Зеленський прибув до Одещини: зустрівся з військовими та обговорив безпеку регіону і "зернового коридору"

 • 25202 переглядiв

Президент Зеленський відвідав Одесу, щоб обговорити регіональну безпеку та оборону "зернового коридору". Глава держави також нагородив солдатів за їхню службу.

Сьогодні, 29 листопада, президент України Володимир Зеленськи прибув до Одещини де провів нараду з військовими щодо захисту регіону. Про це глава держави розповів на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Деталі 

Сьогодні працюємо на Одещині. Розпочали з доповідей військових і наради щодо захисту регіону. Багато важливих питань. Оперативна обстановка та ведення бойових дій у межах відповідальності ОСУВ "Одеса". Ситуація в Чорному морі, протимінні заходи та гарантування безпеки "зернового коридору". Робота ППО Одещини, прикриття Одеси з повітря, інфраструктури "зернового коридору" та наших бригад

- йдеться в дописі.

Глава держави підкреслив, що під час таких відряджень особлива честь - це зустріч з українськими захисниками. 

Сьогодні поспілкувався з воїнами, які захищають Південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість і самовідданість у захисті нашої держави та людей!

- додав Зеленський.

Нагадаємо 

Президент України Зеленський розкрив підготовку до створення далекобійного озброєння, щоб посилити свою оборону і змусити російські війська відчути українську силу. Він висловив оптимізм після зустрічі з міністром з питань стратегічних галузей промисловості України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський провів Ставку: проаналізували нещодавні атаки проти України

Володимир Омельченко

Політика

    Популярні

    Новини по темі