zelenskyi-pro-syrskoho-ta-zaluzhnoho-ne-khochu-porivniuvaty-do-vsikh-stavlius-z-vidpovidnoiu-povahoiu

Зеленський про Сирського та Залужного: не хочу порівнювати, до всіх ставлюсь з відповідною повагою

 • 13934 переглядiв

Президент Зеленський заявив, що не хоче порівнювати головнокомандувачів Сирського і Залужного, ставлячись до кожного з належною повагою, оскільки вони виконують свою роботу на своїх посадах.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що він не хоче порівнювати головнокомандуючих Олександра Сирського та Валерія Залужного. Про це він заявив під час пресконференції, передає кореспондент УНН.

У Сирського серйозний виклик. Ми чекали на зброю та голосування пакету майже 8 місяців, а це дуже серйозний виклик. Я не хочу порівнювати Сирського та Залужного, бо до всіх ставлюсь з відповідною повагою. Кожен виконує або виконував завдання на своєму місці

- сказав Зеленський.

Він додав, що йому складно оцінити те, що б було, якби керівництво армії не змінили.

Це питання та розмови післявоєнні. Ми повинні поважати всіх. Я не вважаю, що якби будь-хто був на місці Сирського не було б відповідного прориву. Він би був, бо цього хотіли рросіяни. Сирський знає Харків, і це плюс, він його відвойовував

- додав Зеленський.

Нагадаємо

8-го лютого Президент Зеленський призначив генерала Олександра Сирського новим Головнокомандувачем Збройних сил України, змінивши Валерія Залужного.

Фронтова ситуація та нові пакети допомоги: Зеленський поговорив із Сирським та Умєровим03.07.24, 21:17

Популярні

Новини по темі

На Одещині запрацювало "соціальне таксі"

 • 11819 переглядiв