zelenskyi-pro-operatsiiu-zsu-v-kurskii-oblasti-sotni-rosiiskykh-viiskovykh-zdalysia-v-polon

Зеленський про операцію ЗСУ в Курській області: сотні російських військових здалися в полон

 • 21362 переглядiв

Українські сили контролюють 74 населені пункти в Курській області рф. Президент Зеленський повідомив про здачу в полон сотень російських військових та гуманне ставлення до них.

В результаті операції українських військових в курській області рф  сотні російських військових здалися в полон. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні, передає УНН.

"Головком доповідав, що наші сили контролюють 74 населених пункти в Курській області. Дякую кожному солдату, кожному командиру, які це забезпечують. Знову дякую й усім нашим хлопцям, які поповнюють обмінний фонд – це дуже важливо для нашої держави. Вже сотні російських військових здалися в полон, і всі вони отримають гуманне ставлення – такого ставлення вони навіть у їхній же, російській, армії не мали", - повідомив Зеленський.

Доповнення

Зеленський повідомляв, що попри складні, інтенсивні бої, просування українських Сил на Курщині триває, обмінний фонд для України поповнюється.

Також Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський доповів Зеленському, що угрупування ЗСУ продовжують ведення операції на території курської області.

За сьогоднішню добу українські війська просунулися на окремих напрямках від одного до трьох кілометрів. Взято контроль над 40 квадратними кілометрами території.

Популярні

Новини по темі

Масштабна лісова пожежа біля Балаклії: горить 30 га лісу

 • 13493 переглядiв