zelenskyi-postupovo-nablyzhaiemosia-do-mozhlyvosti-zastosovuvaty-svoi-rakety

Зеленський: “поступово наближаємося до можливості застосовувати свої ракети”

 • 102744 переглядiв

Президент Зеленський заявив про прогрес у ракетній програмі України. Він підкреслив важливість досягнення максимальної оборонної самостійності для країни.

Україна поступово наближається до можливості застосовувати свої ракети, а не лише покладатися на ракети в постачанні від партнерів, а з часом планує вийти на максимальну оборонну самостійність. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні, передає УНН.

Деталі

Сьогодні на Ставці детально проаналізували наші можливості у РЕБ – те, що вже робиться, те, що демонструє реальні бойові успіхи. І те, що маємо зробити додатково. Плюс – ракетна програма. Наша ракетна програма має хорошу динаміку, і хоч це – важке завдання, але поступово ми наближаємося до можливості застосовувати свої ракети, а не лише покладатися на ракети в постачанні від партнерів. Україна має з часом вийти на максимальну оборонну самостійність – саме такі держави завжди легше знаходять дієвих союзників та реалізовують свої інтереси

- сказав Зеленський.

Нагадаємо

Сьогодні Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки головнокомандувача, на якому обговорили ефективність українських дронів та РЕБ, а також ракетну програму України.

Популярні

Новини по темі