zelenskyi-maiemo-zavershyty-viinu-na-ukrainskykh-umovakh

Зеленський: маємо завершити війну на українських умовах

 • 57242 переглядiв

Президент України заявив, що війну потрібно завершити на українських умовах. Зеленський наголосив на необхідності далекобійних ударів по російських окупантах для справедливого закінчення війни.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що війну потрібно завершити на українських умовах, передає УНН.

"Ми маємо захистити життя наших людей і завершити війну на наших українських умовах. І кожен удар, який влучно відповідає росії на її авіабомби, який знищує російську логістику, російські бази, який ускладнює окупанту перебування на нашій землі, – кожен такий удар наближає справедливе закінчення війни. Справедливе для нас, для світу, для України, для всіх, хто цінує життя", - заявив Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

Крім того, Президент України подякував тим, "хто продовжує абсолютно відверто говорити нашим партнерам: Україні потрібно завдавати ударів – дійсно далекобійних ударів – по російському окупанту. Там, де окупант є, там, звідки Росія завдає ударів по Україні, звідки запускає ракети, "шахеди", бомби. Нам потрібне це рішення, щоб ми могли діяти всією зброєю, яка може бути ефективною".

Весь світ хоче, аби рф була на наступному Саміті миру – Зеленський31.07.24, 21:36

Раніше

Президент Володимир Зеленський заявив, що можна домовитися про дипломатичне завершення війни в Україні, якщо світ буде чинити тиск на росію.

Популярні

Новини по темі

Зеленський: маємо завершити війну на українських умовах

 • 57242 переглядiв

Окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Херсонщини

 • 19014 переглядiв