zbyraiuchy-donaty-dlia-viiskovykh-prytula-kupyv-try-kvartyry-u-kyievi-zmi

Збираючи донати для військових, Притула купив три квартири у Києві - ЗМІ

 • 40722 переглядiв

Шоумен Сергій Притула та його дружина купили три однокімнатні квартири у Києві за 4,1 млн грн. Це викликало критику, оскільки Притула активно збирає пожертви для ЗСУ, наголошуючи на важливості кожної гривні.

Шоумен Сергій Притула та його дружина Катерина придбали три однокімнатні квартири у Києві за 4,1 млн грн. І це при тому, що благодійний фонд Притули активно збирає донати на ЗСУ з українців, підкреслюючи, що важлива кожна гривня. Як пише видання "Закон і бізнес", квартири у ЖК "Файна Таун" були куплені у травні минулого року, передає УНН.

"Людина, яка позиціонує себе як волонтер та збирає допомогу ЗСУ по гривні з людей, мав би утриматися від таких придбань, які, вочевидь, не є життєво необхідними. А ці гроші, або їх частину міг би спрямувати до того ж фонду власного імені, а не бахвалитися пожертвою у 1000 грн. Утім, схоже, для Притули гроші й майно важливіші, ніж мораль і етика", – йдеться у статті.

Так, 17 липня Притула запостив у соцмережах квитанцію про пожертву до свого фонду в розмірі 1 тис. грн на мобільні вогневі групи ППО, сподіваючись, що "вдасться поспати". Але його публікація отримала низку негативних відгуків від читачів.

"Може молодятам, які оформили шлюб у серпні 2015 року, не було де жити і тому вирішили придбати одразу 3 квартири, з розрахунком на майбутнє? Ні, адже С.Притула  мав у власності чотирикімнатну квартиру в столиці площею 73,4 м. Але і цього виявилося замало: у травні минулого року, тобто в самий розпал війни, К.Притула придбаває одразу три однокімнатні квартири у ЖК "Файна Таун", виклавши за них більш ніж 4,1 млн грн", - пише "Закон і бізнес".

Окрім того, за даними Державного реєстру речових прав на нерухоме майно, дружина Притули з 2016 року була власницею двох сусідніх квартир у столиці на вул. Золотоустівській (однокімнатної площею 84,9 кв м і трикімнатної 120,3 кв м) і паркомісця.

У цьому ж будинку сам Притула був власником ще однієї квартири площею 55 кв м, машиномісця і групи нежитлових приміщень площею 80 квадратів.

Про те, що в родини Притул не було проблеми із нерухомістю, свідчить також подарунок, який Катерина отримала від сестри у 2021 році. Зокрема, два паркомісця їй подарувала Світлана Хомутиннік, яка є дружиною Віталія Хомутинніка – відомого члена "Партії регіонів", яку Сергій Притула постійно критикує.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві сталась масштабна ДТП: п'ятеро людей поранені

     • 12527 переглядiв

    Удар рф по Миколаєву: загинув цивільний, є поранені

     • 28046 переглядiв